onsdag 6 maj 2009

Jag blir blogspot trogen!

Har sovit på saken och bestämt mig. Jag skippar Metro och stannar kvar på blogspot.com. Jag trivs här, allt funkar bra Har ju lärt mig att använda vissa funktioner med äldsta dotterns hjälp och varför skippa detta. Nej, jag blir trogen användare av blogspot.com.
Låter metrobloggen ligga där den ligger. Efter att den inte är aktiv så plockas den väl bort till slut, annars får jag väl gå in och göra det själv.

Nu skall väskan packas. Tåget till Malmö går kl. 13.27 och då skall gubben finnas ombord. "Skogarnas Konung" och jag har lirat lite Runescape på morgonkulan "side by side" på våra burkar och jag är no landets äldste deltagare i den världen tror jag. Det går rätt skapligt må jag säga. det är lite segt att samla ihop alla poäng man behöver för att gå upp i level, men vadå. Vi har roligt under tiden.


Lilla kompaktkameran, den gamla laptopburken, bandspelaren, penna och papper (utifall batterierna skulle ta slut) talbok och CD-spelare. Den lilla hårddisken och alla laddare och sladdar är framtagna och ligger på köksbordet. Kalsingar (Salming & Dressman), strumpor, T-shirt, jeans + extra finbyxor, ljusbeige manchesterkavaj (finrandig) + en djävligt ful slips och vit skjorta likaså. Köper mig en flaska dricka och en banan att ha på tåget sedan bär det av. Sover i Malmö i natt och drar vidare kl. 07.00 med ett glatt gäng från övriga landet. Skall försöka att få iväg någonting under resans gång om bara alla tekniska delar faller på plats. Annars blir det lång rapportering när jag kommer hem.
Blir ingen stopp nere i Putgarden då vi tar vägen över Gedser - Rostock, men BorderShop har en liten avläggare där nere så någon god wirre skall jag väl få med mig hem i alla fall. Håll nu ställningarna här på bloggen medan jag är borta. Skall göra vad jag kan för att få iväg några inlägg under resans gång.
pappa B

"Gott ressällskap förkortar resan"
Skicka en kommentar