fredag 19 juni 2009

Nu är jag i valet och kvalet...

...skall vi bege oss ner till Falkenberg och villavagnen eller skall vi stanna hemma här i Angered? Enligt SMHI skall regnet ösa ner både i morgon och under lördagen. Att sitta inne i en villavagn (det må vara aldrig så mycigt) med regnet strilande utanför är banne mig inget hit. dessutom med två ungar som med 100% säkerhet ryker ihop var och varannan minut på grunda av "inget att göra" symtomen det gör inte saken bättre.
Nej, som läget ser ut just nu så blir det firande hemma. Jag kan ju ta på mig min blommiga hatt, stå med armarna rakt ut i sidorna och med varsin soppåse i händerna så ser jag ju ut som en midsommarstång och trollen och kvinnan kan hoppa små grodorna runt mig på köksgolvet. sen kan jag spela dragspel så att grannarna, en våning ner, måste gå ut i regnet och sätta sig på balkongen. Ganska kul faktiskt.
Kvinnan kan smaska i sig sillen och vi andra laxen här hemma likaväl som i en villavagn i Olofsbo, eller vad tycker ni?
pappa B

10 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Ha en riktigt fin midsommar
:)
Kram Lallis

chili sa...

Glad midsommar!:)

stella sweden sa...

här på minlillajävlaö väntas det sol U sjutton grader så jag tänker mig nubbe lax i solnedgången på stranden med lurigt sand mellan tårna...men vad tusan spelar vädret in..ha det gott..ät U drick U älska alla! Kram!

Skatan sa...

Hur ni än gör... vad ni än bestämmer... sill eller lax, Falkenberg eller Angered ... önskar jag er alla en RIKTIGT GLAD MIDSOMMAR !

Nastasia sa...

Som kvinnan hade jag stannat hemma!...vad gör man inte för att få se sin make, iförd blommig hatt och soppåsar...agerande midsommarstång?! ;o)

Hur Du än gör, så ha en riktigt TREVLIG Midsommar!

Äldsta sa...

T R E V L I G - M I D S O M M A R

Kramas från oss

//Äldsta

EP sa...

Jag hoppas du får en mycket trevlig midsommar. Jag och far min har varit och handlat jordgubbar.

Jag tror det blir riktigt trevligt att vara hemma också! Bjud du på lite lax även att jag äter sill?

enturmedcadillac sa...

Glad midsommar från Lysekil! Vad spelar vädret för roll när man har "solen" inom sig, och det har ju du eller hur?

Anonym sa...

Pappa B Ta en nubbe hemma och spela dragspel så att det ryker om spelet det är en rekmendation från "gissa vem" Tack för att ni kom hem på kvällen mycket trevligt och uppskattat av oss. Kvinna C sänder tillsammans med mig en midsommarhällsning och hoppas att vi hörs av snart. Befinner mig just nu i huvudstaden och skall upp på takterassen för att fira och ta en kall öl med sill (du gillar ju sill också eller) och en kall en ja du vet vad. Krama om de dina och ha en trevlig midsommar som sagt vad.
Ps skall fira ihop med vänner från Litauen och Australien, en riktig svensk midsommar (hur det skall gå får vi se, tänk dig snapsvisor....vilken blandning
Gissa vem.

Anonym sa...

Jag tror att det blir kanon oavsett vad ni bestämmer för att göra. Själv är jag lat och hade nog stannat hemma...gillar mitt hem! Men också så vill jag att din fru ska ta bilder på dig som du kan lägga upp i din blommiga hatt!