tisdag 8 september 2009

61 länder och nu är jag förbannad!

Återigen är det invandrarbarn som är på tapeten. Vättleskolan skulle bli trollens nya skola. De var glada och stolta över att få börja i en stor skola och "Skogarnas Konung" över att få börja i högstadiet. Idag är det inte lika glada miner. Ett invandrargäng (9 stycken, med två arabungar i spetsen) terrar hans klass och de få elever som är där för att lära sig får höra dessa ungar kalla sin lärarinna för "hora" "djävla svennar, vi skall ta er hela bunten" och mycket annat. De kastar pennor och suddgummi under lektionerna och hoppar ut genom fönstren, bara några exempel. "Skogarnas Konung" och två andra av hans kamrater vägrar nu gå dit, de är rädda helt enkelt.
Jag har talat med hans lärarinna som givetvis är förtvivlad. Igår åkte jag upp till rektorn. Talade i klartext (den är kristallklar skall ni veta) berättade att jag har full koll på "Skolplikten" och vad som kan hända om jag låter grabben stanna hemma från skolan, berättade att det också finns en förordning som säger att ett barn skall beredas en lugn och trygg skola. Han, rektorn verkar vara en bra karl och nu skall det tas i med hårdhandskarna mot terrorgruppen (är inte konstigt att det är terrorn som styr nere i arabländerna då det till och med smittar av sig på ungar från 10-års åldern).
Men jag vet att om skolan (som hade väldiga problem bara för ett par år sedan) inte får ordning på detta då har man skitit i det blå skåpet. Och inte fan är det konstigt att man blir rasist med föräldrar som bara skakar på huvuet och- Vet inte kan inte förstå? och sedan skiter i om deras ungar river hela det svenska systemet i tusen bitar. Men den svenska socialförordningen och bidragsansökningarna klarar de av elegant? Hem med de djävlarna direkt. Kan de inte anpassa sig efter de lagar och förordningar som finns i landet, och de flesta av oss andra lever efter så bara hem med dem. De politiker som förordar detta med omdömmeslös invandring kan följa med på samma bananbåt.
Rör de min lilla grabb så tar det hus i helvetet och det lär inte finnas många araber, somalier och andra slapptaskar som skall må bra, det lovar jag. Hot? Nej då bara klarspråk på ren norrländska.
Ni som sett till att allt världens slödder hamnat här hos oss, kryp ner under bordet och lägg er i hundkorgen, där hör ni förbanne mig hemma.

pappa B ärligt förbannad och idag en sann rasist, som står för vartenda ord!
Sverige åt svenskarna, nu får det förbanne mig vara nog!

PS: Skulle någon stackare ta illa vid sig så bjuder jag på detta och sänd gärna det här inlägget vidare till alla muslimska föreningar i landet. Gör det via mail för det blir på tok för dyrt med porto och kuvert.

27 kommentarer:

Järnisen sa...

Jag tänkte precis säga att med dina inlägg om invandrare kan tolkas som att du är rasist. Dessvärre så hade jag säkerligen varit lika förbannad som du är just nu (jag är väl expert på att vara sur och arg förvisso).

Jag kan också ibland känna att vill man inte anpassa sig så kan de lika väl åka tillbaka där de kom ifrån.

Sen så är det faktiskt rektorns ansvar att se till att det inte händer just den här typen av saker.

Sen att du blandar in politikerna i hela den här historien är bara tragiskt. Det är som att politikerna har ansvar för vad dina ungar hittar på med för bus. För kom ni inte med att dina ungar är störst, bäst och vackrast utan de hittar nog på en hel del de också.

Anonym sa...

Fy fan vad bra sagt Bernt,Jag är född och uppvuxen i Hjällbo,så jag vet att vartenda ord är sant.Finns många människor som har kallat mig rasist genom åren,men dom är uppvuxna på landet eller där dom inte har haft kontakt med dessa människor.

chili sa...

usch!!jag vedt hur du känner dej. även om jag inte har några knattar så står jag denna veckan i butiken och de kryllar ju in en hop "eiij brorsan" typer så man bara vill kräkas.

Smillas sa...

Jag kan förstå din ilska men reagerar starkt på ditt sätt att uttrycka dig, det är ju upp till föräldrarna att uppfostra sina barn och kanske man inte ska gå ut med alla sina åsikter offentligt, min åsikt iallfall.

pappa B sa...

Järnis, förvisso är du ju ofta arg och ilsken *s* Mina troll är inte alls några duvungar, det har jag inte påstått heller. Men skulle jag höra att de kallar sina lärare (fröknar) för horor och jävla svennefittor då skulle de ligga väldigt illa till. De slåss inte heller eller sparkar på liggande kamrater som inte orkar stå upp för mobbarna utan går istället emellan och tar skiten. Vem är det som öppnat dörrarna så att våra invandrare kan komma hit, vem tror du? Kan det möjligen vara våra svenska politiker som lagt förslagen som deras väljare röstat igenom?
Jag har väldigt många invandrarvänner och även de skämms över sina systrar och bröder. duktiga människor som lärt sig svenska, anpassat sig till systemet och är både välkomna ochaccepterade av oss svenskar.

Smillas...jag vet att det ryker till rätt rejält och jag kommer aldrig att tveka för att framföra mina åsikter. Även om det svider både lite här och där. Som liten grabb fick jag lära mig av min fantastiske pappa att man skall stå rak i ryggen och stå upp för det man tror på. JAg tror och har alltid trott att man skall vara snäll och vänlig mot varabndra, man skall hjälpas åt. Men...då skall banne mig även den andra sidan bjuda till. Det är vi som dukat deras bord och då tycker jag att de kan visa lite tacksamhet och åtminstone följa de föreskrifter som vi "svenskar" är tvingade (oavsett om det kommer hemifrån eller av egen maskin inlärt)att leva efter. Hur tror du att en lärarinna i en arabisk skola skulle reagera om mina barn kom dit och förde ett djävla liv och när det hettade till så kallade de henne för djävla arabhora!?

Agneta sa...

Jag håller med dig.
Och jag beklagar att ni har det så... åh, mitt hjärta skulle brista (och jag skulle bli skitförbannad) om det var mina barn som gick i en sådan klass.
Stå på dig!

Storarvid sa...

Klart att du blir förbannad när någon bär sig åt så, inget kostigt med det. Tyvärr förstör de för de som är invadrade och sköter sig. Jag har närmaste grannar som är invandrade Irakier och om man ska titta krasst så är det faktiskt dom som uppför sig klart bäst här i området, de är i många avseensen BETYDLIGT mer välanpassande än många Svenssons. Dom blir självklart SKITSURA på ANDRA som försör för dom genom att bete sig på det sätt du beskriver. Ett av deras barn och mina går i samma klass och faktum är att deras dotter räddat min son flera gånger. Allt från att hjälpa honom med hans borglömda läxor till att faktiskt vara den enda som tar honom i försvar när han blivit oskyldigt anklagad. Men SJÄLVKLART har du ALL rätt att bli förbannad, jag hade troligen sagt likadant. Det behövs mer människor som vågar säga rent ut och stå för det. BRA.

Järnflickan sa...

Ibland ska man enbart tänka och hålla käft. Något jag har lärt mig... av erfarenhet.

Speciellt som journalist ska man inte bete sig som vilken idiot som helst och kanske inte alltid säga det man tycker (en av anledningarna till att jag döljer mig bakom andra namn än mitt riktiga)...

Britt sa...

Det som är synd är ju att vi inte kan skicka alla idioter till något annat land...som den där idioten som högg en elev på Sjöparksskolan. Vem tar emot de svenska idioterna? Tror du vi kan skicka dem till Sibirien? Vi skulle inte ens behöva fängelser i det här landet...bara flygplatser :)

pappa B sa...

Det kanske skulle sitta bättre med smörflickan än järnflickan *s*
Hade fler journalister "vågat" och "fått" säga vad de tycker hade det säkert rensat luften en hel del. Men i vårt vackra land lever de flesta av oss som strutsen, eller varför inte statyn med de tre aporna, en håller för munnen, en öronen och den tredje ögonen. Det blir oftast lättast så. Vi skall inget säga, inget höra och absolut inte se.
Jag gör det inte. Jag pratar, lyssnar och betraktar!
Och ,visst är det väl konstigt att om en grävande journalist snokar upp lite svarta affärer bland någon svensk företagare så applåderar halva landet. Skulle samma journalist stoppa huvudet i den illegala GAT-handeln som sker öppet här omkring Göteborg, då skulle det ta hus i helvete. Då blir det påhopp på invandrare, den stackars grupp som klarat sig undan tortyr och underkastelse i sitt forna hemland. De som fått en fristad här hos oss och öppet kan sälja GAT till våra svenska barn? Tycker du inte att det är lite knepigt?
Det tror jag att många här i landet tycker!
God natt med dig lilla argbigga!

pappa B sa...

Britt, jag tror att jag skall lämna in det som ett förslag till kommunfullmäktige här i Gbg. Bygg fler flygplatser, skippa fängelserna. Ett riktigt bra förslag faktiskt :)

kockajäveln sa...

Vad gillar du för bröd?Bakar du själv eller köper du?Vitt eller äter du mer nyttigt bröd typ rågbröd?

Järnflickan sa...

Ja du kära pappa B... grävande journalist är nog en av de drömmarna som finns. Gräva upp sånt till ytan som är känsligt och kanske gör folk förbannade. Riktigt roligt hade de varit. Men tills dess så får jag nog ta det lite lugnt och vara den där snälla ett tag....

Unknown sa...

Tjenare Besse ! Först vill jag hälsa dig och de dina allt väl, min dator har kraschat för ett tag sen fick tillbaks den idag, har därför varit borta ur etern ett tag. Håller fullständigt med dig, en kommenterare sa att åsikterna inte skulle kastas ut offentligt, helt fel ! Ut med skiten så kanske någon reagerar. Som sagt är på din sida till 100% och jag råkar veta att det är även Greven. Må väl !

Anonym sa...

Jo då "Pappa B"
Du har rätt i din uppfattning,trots vad andra på din blogg säger!Dom som är förnekande mot dina uttal,har förmodligen inte råkat ut för "Svartskallarnas" beteende,men det har jag!Som ett ex! Jag gick på min stogata i min lilla stad!Mötte tre stycken av invandrarbakgrund!Det hör till saken att jag är handikappad och måste gå med käpp! Jag blev ståeende mitt i mot dessa tre,varav den ena säger!"Flyta dig gobbjävel,annars slår jag ihjäl dig" Vad gör man!Visst man tar sin kjäpp och kliver ut i gatan till allas tre skadeglädje med höga skratt! Jag har åxå goda invandrarvänner som sliter hårt och värnar om familjer och sina vänner,men tyvärr finns det allt för många som utnyttjar det system som vi har idag,det är inte igentligen deras fel utan det är sossarnas slappa politik en gång som startade detta,och den nya regeringen har inte gjort ett "Smack" för att förbättra detta! Invandrarna har lärt sig systemet och vet hur man får sig en gratis lägenhet med skinnmöbler,plattv,och åka BMW!
Bra Pappa B,stå på dig!
Till dom som är mot dig säger jag bara!
"Saliga är de korkskalliga,ty de skola icke drunkna när syndafloden kommer!
Curre Canin!

Anonym sa...

Arbetsmiljölagen gäller även i skolan; en sådan här arbetsmiljö skulle ingen vuxen acceptera.
Så arbetsmiljöinspektionen kanske borde göra ett besök.

Skolverket ägnar sig mest åt att skriva eleganta rapporter; enligt mina erfarenheter.

Polisen i värsta fall; ofredande?
Är grabbarna för unga så hamnar det hos dom sociala myndigheterna istället; och det kan ju vara nödvändigt om föräldrarna inte fixar föräldraskapet.

Helena

Anonym sa...

Självklart är det en politisk fråga om ungarna inte får arbetsro i skolan; d v s på sin arbetsplats.

Det gäller att slå hårt; och snabbt när det gäller sådana här saker; annars blir det långbänk och plågan fortsätter termin efter termin..
Och nöter ner både ungar - och föräldrar.

Helena

Anonym sa...

Dessutom; gör gärna dagliga minnesanteckningar om vad som sker; det är bra att ha en sådan dokumentation ifall det hela måste tas vidare.

Men arbetsmiljöinspektionen är skyldiga att göra en inspektion om man ringer och behöver hjälp med en psykiskt eller fysiskt påfrestande arbetsmiljö.

Helena

LJ Media sa...

Faan Bernt. Om snorungarna hoppar ut genom fönstren är det ju bara att flytta klassen ett par våningar uppåt så löser sig problemet automatiskt.

pinglan sa...

Här kommer jag med en flagga från Libyen, och vad ser jag. Pappa B har gått och blivit rasist. :( Jaja, araberna/terroristerna hälsar så gott:P

Borthy sa...

Jag förstår att du är skitförbannad över det som händer på dina barns skola och den situationen men i övrigt håller jag inte med dig. Arg får man ju vara men jag tror inte du är rasist i hjärtat. Bara arg just nu.

Äldsta sa...

Tjena Farsan!
Jag håller med helt och hållet, det finns BRA invandrade och DÅLIGA, precis som hos oss svenskar...Alla raser/arter har rötägg! Kolla bara bland alla byrackor =)

Hälsa lillebror att han inte ska oroa, han har dig vid sin sida och mamma som kommer stötta och hjälpa!

Jag vet vad det innebär att bli både arg, besviken och måsta bråka för sina barns rättigheter inom skolan, fast gällande annat ämne än erat nu då...Så stå på dig, ha en kommunikation med rektorn, sedan kan man vända sig till skolpolitikerna, skolcheferna, skolverket, BO- mannen osv. i förlängningen om ingen ändring sker, ordna föräldrarmöten, gå samman och ta ett snack med ev. föräldrar till dom "bråkiga ungarna" det kan vara nått som kanske behövs, föräldrana kanske inte ens vet om hur deras barn beteer sig på skolan och vet dom om det och inget gör så blir dom ju varse om att ni andra föräldrar börjat bry er och inte accepterar deras beteende, att skolan börjar agera osv.

Krama om lillebror och lillasyster, hoppas det löser sig och bry dig inte om alla som är negativa mot dig här nu, för att du ger röst åt dina åsikter i din blogg, dom kan ju skita i att läsa om det är så störande!

Kram Äldsta

Rog sa...

Nej du är inte rasist. Hur mycket ngn än försöker få det till detta. Du har tröttnat på skiten. Förstpår dig verkligen.

Islam och arabkulturen är därimot rasistiska. De hävdar att de är mer värda än andra människor och står över allting. Många ggr är detta orsaken till att muslimer beter sig ruttet. De har rätt att göra så, deras tro, deras uppväxt har lärt dom att de är över allt annat. De är endast ansvariga inför Allah.

Ge itne upp Behöver du höja rösten så gör det. Det finns många som sitter i samma sits som du.

Anonym sa...

Sälvklart är det även en arbetsmiljöfråga.

Samma sak har skett på ett lågstadium i Skoghall. Skitungar i 9-års åldern som säger till fröken att de inte behöver lyssna på henne för att hon bara är en kvinna.

Inte f*n vågade rektorn ta tag i detta - han kan ju ses som rasist och då är karriären körd...

Ann-Marie sa...

Heja! Så ska det låta! Håller med dej till 100%! Ord och inga visor vad "nysvenskarna" anbelangar.

pappa B sa...

Hej!
Jag kan inte längre komma in på min blogg! Antaögligen har blogspot (som förmodligen styrs av invandrare) ansett att jag 'ä robekväm, plockst bort mig.
Detta är högst besynnerligt och jag kommer fgotsättningsvis att blogga någon annanstan. Tack fölr att ni, styrda av den vemjerliga svenska systemet onte har mer ryggrad än en lus, visar ert rätta ansikte.

pappa B sa...

Jag fick omedelbart en chans att stava rätt, yttra mig och komma igen. Kanske det finns ett hopp om att få ventilera sina innsrsta tankar och känslor i alla fall...