torsdag 10 december 2009

... nu står det stilla.

Blir tvungen att avslöja en liten hemlis här för er mina läsare. Pappa B håller på att skriva en sexig, mycket rå deckare tillsammans med en journalistkompis i skåne. Nu har hon, det är en hon, fått så mycket att göra att hon inte hinner med att skriva på storyn just nu. Vi får helt enkelt ta julledigt ett par veckor så att stackaren får upp näsan över vattenytan igen.
Boken, om det nu blir någon kommer att vara så full av intriger att pärmarna krullar sig. Sexualiteten glöder och polisen sliter sitt hår för att fånga besten som håller på att utplåna en hel by! Eller kanske är det flera än en? Vem vet? Bara jag och Kim, hon heter så min skrivarvän.
De ni mina små poesiläsare, där får ni något att bita i.
Jag skulle även vilja skriva en mer normal story tillsammans med en annan kvinna i mitt liv. Men hon har lika mycket att göra hon med så här sitter jag fullmatad med idéer och stirrar in i 22" skärmen. Så det kan bli. Skriva själv? Ja kanske det, men det är så roligt att bolla texterna mellan varandra, det blir ett bättre flöde på historien, mustigare och mycket mer nyanserat. Och så otroligt mycket roligare. ...är det här den första kroppen dyker upp? I buskarna vid köpman Franséns älgtorn? Eller kanske är det en blodgrape som förgiftade den vackra turisten som såg för mycket? Intrigerna är många, de misstänkta likaså, men vem är det som sätter skräck i hela den lilla byn och myror i huvudet på polisen. Och vad var det, som en av deltagarna i den stora flugfisketävlingen fick på kroken? Var det verkligen fisk? Om Gud och Kim vill och skorna håller över vintern, då kanske ni kan få chansen att läsa ett exemplar av boken. Vi får väl se om det blir allvar av detta projekt någon gång under nästa höst. Det är den avsatta tiden för produktion.
Dröm mardrömmar nu och inte om mig.
Kram på er alla två och fyrbenta varelser här på jorden.
pappa B
Skicka en kommentar