torsdag 10 december 2009

... nu står det stilla.

Blir tvungen att avslöja en liten hemlis här för er mina läsare. Pappa B håller på att skriva en sexig, mycket rå deckare tillsammans med en journalistkompis i skåne. Nu har hon, det är en hon, fått så mycket att göra att hon inte hinner med att skriva på storyn just nu. Vi får helt enkelt ta julledigt ett par veckor så att stackaren får upp näsan över vattenytan igen.
Boken, om det nu blir någon kommer att vara så full av intriger att pärmarna krullar sig. Sexualiteten glöder och polisen sliter sitt hår för att fånga besten som håller på att utplåna en hel by! Eller kanske är det flera än en? Vem vet? Bara jag och Kim, hon heter så min skrivarvän.
De ni mina små poesiläsare, där får ni något att bita i.
Jag skulle även vilja skriva en mer normal story tillsammans med en annan kvinna i mitt liv. Men hon har lika mycket att göra hon med så här sitter jag fullmatad med idéer och stirrar in i 22" skärmen. Så det kan bli. Skriva själv? Ja kanske det, men det är så roligt att bolla texterna mellan varandra, det blir ett bättre flöde på historien, mustigare och mycket mer nyanserat. Och så otroligt mycket roligare. ...är det här den första kroppen dyker upp? I buskarna vid köpman Franséns älgtorn? Eller kanske är det en blodgrape som förgiftade den vackra turisten som såg för mycket? Intrigerna är många, de misstänkta likaså, men vem är det som sätter skräck i hela den lilla byn och myror i huvudet på polisen. Och vad var det, som en av deltagarna i den stora flugfisketävlingen fick på kroken? Var det verkligen fisk? Om Gud och Kim vill och skorna håller över vintern, då kanske ni kan få chansen att läsa ett exemplar av boken. Vi får väl se om det blir allvar av detta projekt någon gång under nästa höst. Det är den avsatta tiden för produktion.
Dröm mardrömmar nu och inte om mig.
Kram på er alla två och fyrbenta varelser här på jorden.
pappa B

6 kommentarer:

Mia S sa...

Spännande.. säg till när man kan förhandsboka :)
Kram ♥

pappa B sa...

Hjärtat, jag lovar, kram

Äldsta sa...

Hejsan Farsan!
låter spännande, själv skrev äldsta ibland som tidsfördriv sensuella noveller *hehe* som hon slänger ut på en sajt på nätet, bara för skoj skull!!!

Men samtidigt håller hon på med en artikel om autism och verklighetens baksida...tillsammans med en vän, skriver vi både fakta och egen erfarenhet...

Så atts kriva ligger nog i generna, eller vad tror du?

Hoppas ni har det bra och att julkortet kom fram, kommer skicka varsin lite julklapp till småsyskonen - tanken som räknas!
Har det lite knapert just nu men så är ju livet, på alla sätt och vis upp och ner!

Vi kämpar på här uppe i snön och barnbarnet mår sisådär pga. skolan - fel skolmiljö, så nu har det ansökts till AS klass, vilket vi avvaktar beslut om, annars flyttar vi söder ut, där det finns mera acceptans och respekt för allas olikheter men inte ända ner till er, vi skulle sakna snön för mycket *hehe*

Kram på er!

Anonym sa...

Hej
Ser framför Mig hur Du berättar att Algot sitter hos Wolf och klagar på mopedisterna som härjar på kvällarna

Olle

pappa B sa...

Mia-M självklart ligger skriveriet i generna. Krama om lillgumman från oss.

Olle Ja varför inte kalla en av snutarna för inspektör Ström, det låter förtroendgivande, eller hur. Frisören heter däremot inte Wolf, han är redan döpt.
Ha det så bra

stella sweden sa...

Tack!