lördag 25 september 2010

Hon bara är.....

Sanna Nova Emilia, kvinnan som skrivit boken -Bara ett andetag bort- Boken om mitt osynliga barn. Den berättar om tiden då hennes 15 månader gamla flicka, en augustikväll somnade in och gav bort jordelivet mot friden i himlen. En berättelse som får tårarna att smyga fram samtidigt som man ler och smittas av den styrka som Sanna förmedlar. Boken har blivit mycket väl mottagen och personer ringer till Sanna och tackar för att hon löst upp flera av de sorgeknutar som gjort att man levt i en svart värld under flera år utan att komma loss. Det är en stark bok och orden från hennes lilla flicka går rakt in i hjärtat, även på en ålderstigen gubbe som pappa B.
Köp den -läs den -bli lycklig! Ja det låter kanske konstigt, kan man bli lycklig av att läsa om en liten flicka som gått bort, på tok för tidigt, eller det kanske var hennes tid? Mamma Sannas starka berättelse ger det sorgliga en annan dimension, ett hopp om livet, kärleken och nuet.
pappa B

6 kommentarer:

Suzan sa...

..gripande...

pappa B sa...

Jäpp.... och en fantastisk kvinna dessutom
Kram på dig

Enturmedcadillac sa...

Still-going-strong,ser jag!/Kram

pappa B sa...

Hallå din lilla finska rövardrottning...Allt väl, ingen monter på mässan? Ring mig någon dag, har lita att prata med dig om, eller rulla iväg ett mail. ram tebax.
Hu mår den vackra dottern och den lilla snusmumriken?

Sanna sa...

Tack min vän! För ett härligt möte och tack för dina fina ord! De värmer långt in. Jag fullkomligt älskar rubriken! Det är exakt så jag vill vara - bara vara!

Minnet av mötet med Sveriges Gladaste man är tacksamt och varmt bevarat i mitt hjärta!

Ta hand om dig fina människa!

Kram!

Sanna N E

pappa B sa...

...ingen orsak Sanna, glädjen var helt och hållet på min sida.
kram tebax