måndag 17 januari 2011

En vecka kvar innan vi lyfter...

Trollen här hemma börjar känna av resfebern en aning. I går under dagen så undrade "Prinsessan" när vi skulle börja packa. "Skogarnas Konung" är mest orolig över sitt kalas, som han skall ha när vi kommer hem. Han fyller nämligen 14 år då vi är i Egypten. Själv tar jag dagen med ro. Börjar man packa för tidigt tar man på tok för mycket kläder med sig, det vet jag av erfarenhet.
Ser fram emot det Egyptiska kökets kulinariska specialitéer. All inclusive innebär att vi kan svepa runt bland anläggningens fyra restauranger och prova på det mesta. Det skall bli min semester att smyga omkring och småäta dagarna i ända. Har ju hunnit få några favoriter under alla resor till de arabländer jag besökt så det skall bli ett sant nöje. Resten av truppen kommer förmodligen att ligga stand by vid poolerna och havet. En variant som inte jag ger så mycket för men jag får väl plåga mig några timmar kan jag tro.
En bukett rosor vill jag ge till alla mina trogna bloggläsare. Ni är uthålliga av bara den och hänger med i ur och skur. Varsågod men akta er, taggarna är ganska vassa liksom min penna ibland. Nu skall jag skynda mig ner för dagens P-fika med "Länsman" och lille August. Idag blir det inge sötsaker uta en muspirog. Rätt så gott faktiskt. Vi hörs och syns, skall elda igång lite när jag kommer hem.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Besse mycket rolig läsning tack, ha en bra dag.
S.

pappa B sa...

Tack det samma, krama om den lilla pepparkakan från mig!

Skatan sa...

Tack för den fina buketten ... jo ... nog har jag märkt taggarna allt. Och inte har jag heller varit så "trogen".

Men jag säger som Gertrude Stein, "en ros är en ros är en ros är en ros".

Tusen tack och så önskar jag dig en trevlig resa ... förstås


Kram!

Ailas sa...

Sveriges gladaste man! Det var ord och en liten visa, skulle jag vilja säga. Skrattar du hela tiden? Tillgjort eller dansant?

Äh, skojar bara. Kul med en mogen manlig bloggare som inte enbart bloggar om politik. Bitsk och skrattande är förvisso en lika sällsynt som god kombination.

Nu ler du igen, antar jag? Jag var i överkant positiv, icke sant. :)

pappa B sa...

Ja men en bra karl reder sig ju säger de lärde. Jo, jag skrattar väldigt ofta men kan ju blir riktigt förbannad emellanåt.
Positiva tankar från kvinnor tar jag mer än gärna emot. :o)