söndag 23 januari 2011

Funkar detta blir jag glad!


Jag har hoppat med i ett gratis projekt som förhoppningsvis resulterar i fler besökare till min blogg. Om det nu fungerar. Jag är ju så oteknisk så jag kanske har gjort någonting fel, men vi får väl se. Blir det pannkaka får jag lämna över tekniken till äldsta som är en hejare på sådant här med inläggningar, länkar och annat tekniskt svammel.
Här packas det för fullt och jag sitter i skinnsoffan med en liten wirrepinne för att kolla handbollen. Gör ett tvärkast i morgon bitti och fyller väskan på nolltid. Ingen resfeber här inte. Sätt dig nu och mys och helga vilodagen, för det står det i bibeln att vi skall göra. Nja..det står ju inte något om att vi skall ta en wirreskvätt, men jag har för mig att jag läste det någon gång för länge sen att det var inte så syndigt i alla fall. Och gott är det också.
pappa B

3 kommentarer:

kockajäveln sa...

har du aldrig testat deras system? det funkar sålänge man é typ aktiv med sidan :)

Anonym sa...

En wirrepinne kan aldrig vara fel det friskar upp humöret alting blir roligare. Vi önskar er en trevlig resa till Egypten Vi är spända på bilder och reportage därifrån Vi önskar er alla en trevlig resa. Jag vet inte om dom har callamaris där men jag mins när du och jag satt på stranden och
åt och drack vid dukat bord Sigge

pappa B sa...

Nix Chilipojken, jag är urkass på allt detta med länkar och widgets eller vad det heter..

"Sigge" min vän, det har varit många trevliga middagar både i nord och syd då det gäller oss. Inte minst nere i Spanien och USA. Sång glömmer man aldrig bort.