tisdag 22 mars 2011

Skjut fanskapet...

Ja så skall man ju absolut inte säga men ibland så känner jag det så. Tänker på den 23-åring som nu sitter häktad för mordet på Elin i Länsmansgården. Nu ömkar socialtjänsten för grabben, han bör få stanna kvar i landet efter avtjänat fängelsestraff. Han har ju varit en bra pappa när hans fru arbetade. Hade det inte varit bättre att han hade jobbat och mamman fått vara hemma med barnen? Nä, döms han idag för de anklagelser som föreligger kan han få 19 års fängelse. I sitt yttrande skriver socialtjänsten att den åtalade 23-åringen varit en närvarande och aktiv förälder som tagit ett stort ansvar när mamman arbetat. "Om barnen inte får möjlighet att ha kontakt med sina föräldrar är risken stor att bilden av föräldern kommer att präglas av brottet denne begått? Det tror fan det. Deras pappa har ju våldtagit och misshandlat en ung kvinna till döds, det går väl inte att sudda bort, någonsin. Skall barnen hållas borta från sanningen? Skall de tro att deras pappa har rest på semester och kommer hem om 19 år? Skall de har fredagsmys med pappan i fängelset? Nä.... kärringar och gubbar på socialtjänsten ni är oftast ute och cyklar och djävligt långt ifrån cykelbanan dessutom. Hur går det för Elins familj? Hennes syster, pappa och mamma, hur har dom det idag? Döm den här djupingen och sänd honom så långt ifrån Sveriges gräns, som det bara är möjligt och se till att han aldrig sätter sin fot här igen. Passar detta inte den arbetande mamman och barnen så skicka iväg dem med, punkt och slut. Detta mjäkande med alla brottslingar är så lågt så att inte ens Glokalnet har en chans att haka på.
Och du Solveig Svensson, du som företräder socialtjänsten, vad gör du för alla små svenska och utländska barn som inte har någon kontakt med sina föräldrar. Dessa föräldrar kanske inte ens har snott en cykel, men missar kontakten med sina barn ändå. Sitter du bara med snoken i röven på invandrande banditer hela dagarna och försöker spela moder Theresa. Skärp till dig kärring!
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller fullständigt med dej Bernt det är inte klokt att det finns någon i Sverige som vill bevara Mördare i Sverige, En ide vore väl att denne så att kallad människa? fick adressen till dessa sosialarbetares adress så att han blev inbjuden att bosätta sig nära dom efter 19 år för det vore väl uppmuntrade för dem.
Sigge.