måndag 17 oktober 2011

Burka eller skinnväst på krogen?

Jag undrar vad Hamlet skulle ha sagt? Att vara eller icke vara, det var frågan det. Socialdemokraterna fortsätter att skita i den röda postlådan. Den här gången är det Morgan Johansson, ordförande i riksdagens justitieutskott som låter grodorna hoppa ur munnen.
Han vill att kommunerna skall kunna förbjuda MC-västar!
-Med sina skinnvästar sprider MC-gängen skräck i omgivningen, säger han. Hur ända in i helvete kan en normal människa komma och säga något så dumt? Personligen ser de svartklädda muslimska käringarna med bara en smal springa för ögonen mycket mer skräckinjagande ut är grabbarna/tjejerna i skinnväst. Och varfös skall damer med burka få komma in på krogen om inte folket i skinnväst får göra det? Snacka om riktig diskriminering, och inte fan skall väl regeringen bestämma vad folk får eller inte får har på sig för kläder. Kicka ut den här bananätande Johansson ur samtliga utskott, oavsett var dessa står för.
Personligen har jag vid flera tillfällen mött grabbar med skinnvästar på krogen, både HD-killar, författare, bögar och vanliga hemmastofiler och ingen av dem har spridit skräck hos mig. Tvärt om så blir det betydligt stillsammare inne på krogen och det finns några "Skinnvästar" på plats. Så Käre Morgan Johansson, ställ dig omedelbart i skamvrån bland dina sossekompisar, om du får plats vill säga, det börjar utan tvekan bli fullt i den vrån....
Dages lunch, kokt kyckling med sallad och härlig sås...och minitomater.....
pappa B
Skicka en kommentar