onsdag 28 mars 2012

Jag är inte sjuk, jag mår prima...

Flera av mina äldre vänner undrar om jag är riktigt frisk som tränar så in i helsike! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. JAG MÅR SÅ IN I BÄNKEN BRA!
Äter, sover och tömmer tarmen som en 30-åring. Resten är normalt för åldern, med andra ord exakt som det skall vara....

Ser ni de två söta damerna på bilden, skenet bedrar, i alla fall på henne närmast kameran. Det är hon som är den beryktade Johanna, "plågaren" nere på Challange-passet. Det är hon som värre än en bakfull furir rumsterar om med oss stackare på golvet. Fast jag tror ju att hon i grund och botten är en  snäll och go jäntunge. Den andra snyggingen i bakgrunden hon är en av oss som försöker bli bättre på allt. Hon borde ha stått framför min kamera för länge sen, men jag har ju inte hittat henne tidigare. Hon har varit gömd och damen bakom detta är den virile tvåbarns modern Fatima "Solskenet" Lundqvist. Men nu är hon upphittad, vi får se om hon vågar ställa sig framför min kamera?
Jag åt givetvis lunch i går med. Kolla bara, en liten sallad med hårdstekt bacon, stora vita bönor (raketbränsle, som bevarades till natten) gröna ärter, brytbönor Matchesallad och små tomater. Inte många kcal men gott som tusan. Salta barndomsminnen hör till + kranvatten från Göteborgs stad.

Nu väntar Seniorpasset och jag skall ladda upp med en proteindrink på Wheyn, äpple och en skvätt konjak (bara för hastighetens skull). Sedan blir det fult ös, medvetslös när vår egen PT Sophie dras loss nere på Sportlife. Häng med om du vågar?
pappa B

"En släde kräver en häst, ett hus behöver en man"
Skicka en kommentar