onsdag 28 mars 2012

Jag är inte sjuk, jag mår prima...

Flera av mina äldre vänner undrar om jag är riktigt frisk som tränar så in i helsike! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. JAG MÅR SÅ IN I BÄNKEN BRA!
Äter, sover och tömmer tarmen som en 30-åring. Resten är normalt för åldern, med andra ord exakt som det skall vara....

Ser ni de två söta damerna på bilden, skenet bedrar, i alla fall på henne närmast kameran. Det är hon som är den beryktade Johanna, "plågaren" nere på Challange-passet. Det är hon som värre än en bakfull furir rumsterar om med oss stackare på golvet. Fast jag tror ju att hon i grund och botten är en  snäll och go jäntunge. Den andra snyggingen i bakgrunden hon är en av oss som försöker bli bättre på allt. Hon borde ha stått framför min kamera för länge sen, men jag har ju inte hittat henne tidigare. Hon har varit gömd och damen bakom detta är den virile tvåbarns modern Fatima "Solskenet" Lundqvist. Men nu är hon upphittad, vi får se om hon vågar ställa sig framför min kamera?
Jag åt givetvis lunch i går med. Kolla bara, en liten sallad med hårdstekt bacon, stora vita bönor (raketbränsle, som bevarades till natten) gröna ärter, brytbönor Matchesallad och små tomater. Inte många kcal men gott som tusan. Salta barndomsminnen hör till + kranvatten från Göteborgs stad.

Nu väntar Seniorpasset och jag skall ladda upp med en proteindrink på Wheyn, äpple och en skvätt konjak (bara för hastighetens skull). Sedan blir det fult ös, medvetslös när vår egen PT Sophie dras loss nere på Sportlife. Häng med om du vågar?
pappa B

"En släde kräver en häst, ett hus behöver en man"

2 kommentarer:

fatima sunshinge lundqvist sa...

Dom är för underbara dom pinglorna på bild där :) Min söta underbara Ida som väntar på att få sin challanges biljett. Sen underbara Challanges instruktören Johanna som gav oss ett underbart tufft svettigt pass igår jisses alltså idag känns det som jag skulle behöva köpa mej en trimmad rollator :). Har världens goste och underbaraste träningsvärk men ett kanon pass som vanligt va det man fick så man teg tro alla fick så dom teg ahha :) Kör nu järnet idag på seniorgympan me underbara glader sophie pinglan hoppas hon kör järnet me er seniorer :) ha nu en underbar dag Bernt shingeling :) Mvh Fatima Sunshine Lundqvist

pappa B sa...

Tjena "Solskenet"
sophie var nog ganska snäll med oss gamlingar idag eller så har jag blivit vassare av all den andra träningen + passen inne i gymmet..
Lilla Ida skall jag snart placera frmaför min kamera, vant du bara :o)