onsdag 12 september 2012

...det är synd om många människor!

...tänk att behöva stå utanför Apoteket och vänta på att de skall öppna. Jag är evinnerligt tacksam för att de värsta krämporna inte har slagit rot i gubben eller i mina vänner men ta i trä, man skall inte säga för mycket. Men det är utan tvekan synd om många människor som lider av värk och andra sjukdommar som kräver medicin och vård av olika slag.

En del retar mig för att jag går på gym när jag är så här gammal. Väldigt många ondgör sig över att jag promenerar/joggar varje dag, nästan. Senast idag fick jag hör att gubbar i min ålder skall inte hålla på och spänna sig och tro att man är någonting. Nu råkar jag veta att detta är ren och skär avundsjuka och ett tecken på att man själv är i så dålig form och kondition att man måste racka ner på de som vill hålla sig i form. Så...till alla er som mår dåligt över att jag tränar och mår bra och att jag skall promenera Risveden Terrängen på lördag, säger jag bara;
-Ta er i röven med en trasig flaska!

Dagens korta pass med 30 minuter intervall på en av Crosstrainer maskinerna nere på Sportlife gick ovanligt lätt. Kan det bero på att jag vilat både under helgen och igår? Kunde inte låta bli utan körde 3 x 5 med 76,5 kg på Latsdraget och lika mycket på Sittande Rodd maskinen. Jag skall ju inte gå på händer på lördag, hoppas jag och då tyckte jag att armarna/ryggen gott kunde få sig lite att jobba med när jag ändå var där.
Nu skall jag laga mig en blomkålsgratäng med knaperstekt bacon. Lägger väl ut en liten bild när det hela är klart så att ni kan få gotta er lite.
pappa B
Skicka en kommentar