måndag 17 september 2012

Nathalie drar till så klockorna stannar...

Min damer och herrar! Detta är vår lilla Nathalie, 21 år och med en frenesi som gör att klockorna stannar i Peru. Hon är vår lilla ledare under Seniorpassen varje måndag nere på Sportlife, Stig Center.
Hon är så positiv och glad så man blir helt förstörd, det går bara inte att stå still, man måste hoppa med. Hon är ett enda stort solsken och hon gör min måndag till dagen man längtar efter.
Här skuttar 45 gubbar och gummor runt, lyfter skivstänger och hantlar, niger och hoppar lyfter och drar så det står härliga till. Hela tiden med Nathalie som ständig pådrivare.
Lille Stefan, "Ivan den förskräcklige" numera omdöpt till "Mr Magoo" och jag sliter som djur för att hålla tempot uppe. Idag var det extra svårt för lilla Pia, vår inspirtionskälla var med sin gubbe på Gotland. Hur kan sådant få förekomma?
Kolla här står Mr Magoo och ser helt bestört ut. Nu vet han inte vilket ben eller vilken arm som är höger eller vänster och då är det banne mig inte lätt här i livet. Men han kämpar tappert och vikten rasar så snart får han ha hängslen på gympabrallorna.

Han befinner sig nu i stadie två och det är där som hårträningen sätter in. Målet är att ha fått byta ut nuvarande livrem dagen för julafton och detta skall klaras, det tummar vi på.

 Lille Steffe han far omkring som en oljad blixt så fort Nathalie kommer i närheten. Då exploderar gubben och de korta benen går som trumpinnar. Jag tar det väldigt lugnt och stilla och gympar med stor värdighet. Ett, två klapp och ta ihop, ett två, klapp och ta ihop. Exakt som det skall vara. Delar av den 45 man starka truppen på Seniorpasset står samlade för att vänta på att Nathalie skall dra igåmng med dagens pass. Endast ett fåtal har krafter kvar för att hinna upp och få plats i skinnfåtöljerna när passet slutar och det är dags för kaffe. Samma trupp varje gång, är inte det konstigt så säg!
Nu har veckans träningspass dragit igång. Imorgon blir det snabbgång minst 5 km och sedan lite hantelljobb här hemma. Kör Linnéas hantelpass, sittande rodd för magen (håller ju på att bygga en 4-pack! På onsdag blir det 5 km promenad och sedan en timme på gymmet. Torsdag nytt Seniorpass och på fredag vilar vi lite för att på lördag köra IKEA tur och retur till fots. Äta köttbullar och promenera hem till Angered igen. Renar det, skit samma jag promenerar ändå. Ha det så fint en stund
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra du tränar på...
så du bättre kondis får.
Hörde på din radio igår...
blev då lite orolig som du förstår.
Hördes som om du höll på att dö...
när du flåsade i luren Hö..Hö..
Bra du har en vacker tjej...
som sporar dig.
Annars satt du väl bara på din stora häck...
och då blev ditt liv inte lika käck.
Träna bara på...
så du ett längre liv få.
Kramar från kussin B.

Anonym sa...

Ni är då mina favoriter och älsklingar, måndagar är numera mina favvis-dagar tack vare er! Massa kärlek, vi ses nästa vecka! :)
Natalie!

Anonym sa...

Nu blir jag mer än stolt, ser ut som ni sköter er väl, och inte maskar.

Saknade er idag, trots att jag har det finfint här på min Ö.
I kväll har jag slipat hjärnan, lilla Mor är fortfande skarp på kortspel.
Kram
Pia

pappa B sa...

Först min poetiske kusin Börje, sedan vår lilla hjärteunge på gymmet och så vår lilla näktergal. Hur jäkla bra kan det bli!?

Anonym sa...

Sötis.