onsdag 28 november 2012

Promenad, gym och Japansk mat!

När man blev besviken över den vidbrända potatisplättan i går så kändes det inte så lockande att gå på restaurang en gång till, men suget efter lite asiatisk föda tog över och efter vår mil runt sjöarna och Rannebergen + 90 mycket tuffa minuter nere på Sportlife så valde både Ivan och jag att slinka in på Angereds Shushi. Fem rätter att välja på som dagens och bägge två valde vi nr 4, kyckling och räkor i het curry med grönsaker. Riset fick nästan vara orört, men lite grann stoppades in för att mildra den starka curryn. Ivans panna svettades och han hoppade som en jojo upp och ner mellan servett stället och tallriken.
Den här lunchen kostade bara 75 jämförd med den lilla förrätt som Dubbliners hade mage att ta 89 riksdaler för.
Dessutom var detta en superstor portion och gott till tusen. Här ingick både sallad och en kopp kaffe. Kolla bara på bilden här under. Givetvis äter jag med pinnar när det serveras asiatisk mat, fattas bara.


Nu har jag och Ivan haft en mycket givande pratstund om våra kommande träningspass. Hur vi skall lägga upp det och i vilken omfattning vi skall köra på. Vilodag måste planeras in, det vet vi och så skall vi försöka få mer kvalité än kvantitet. Idag var det arma, bröst och rygg som fick utgöra tyngdpunkten nere på gymmet- Benen fick ju sin beskärda del under promenaden så vi lade inte så mycket energi på dem nere i källaren.
pappa B
Skicka en kommentar