tisdag 17 december 2013

Grattis Klimpfjäll, ni är bäst!

Såg ni finalen i Det stora Matslaget? Där stod det mellan Alvik och Klimpfjäll. Tävlingsmomentet var att man skulle laga köttbullar och potatismos! Vad fan händer då jo Doggelito som var teamledare för Alvik han vände sin lila keps bak och fram och laget gjorde chivapcici och bulgur. Med andra ord följde man inte ens reglerna?
Domartrion smackade och åt, berömde och såg faktiskt inte att de åt mat så långt från den svenska traditionen, men i och för sig väl representerad från den kultur de i laget kom ifrån, och Alvik, kan jag tänka mig.

Den lilla sprallhönan från Miljonlotteriet basade över det andra laget och med tre lugna gubbar från Klimpfjäll bjöd man på älgfärsbullar, pärmos på mandelpotatis och lite gott därtill. Segrade givetvis och skam hade det varit annars. Heja Klimpfjäll! En liten vacker plats på vår jord med en slaombacke i lagom höjd och utan liftköer på en halv timme. Strålande fiske och en natur som håller vad den lovar. Har säkerligen bilder därifrån, men kan inte hitta dem just nu. Kommer med en vad det lider....

Nu smyger den här gubben ner under täcket och inväntar morgondagen, onsdag den lilla lördagen. Gör detsamma ni med så är ni pigga och på alerten när morgondagen nalkas.
pappa B 
Skicka en kommentar