torsdag 27 februari 2014

Sveriges bästa sida om träning, kolla in Styrkelabbet.se

Grabben på bilden heter Daniel! Det här r en bra grabb. Han ger ut en sida på nätet som heter Styrkelabbet. Den är gratis och man får massor av mycket godaråd och tipps då det gäller att bygga muskler och komma i fin form.
Enkla sunda råd som gör att även en ålderstigen gubbe som jag själv, kan ta åt mig och förstå innebörden av. Detta gäller alla de olika områden som Daniel beskriver.Styrkelabbet skall du kika in på. Är du det minsta intresserad av träning eller ligger du i startgroparna för att börja då kommer du att uppskatta den information du får här. Dessutom bjuder han sina läsare på en gratis E-bok.

Här får du all hjälp du behöver (ja lyfta får du göra själv) då det gäller knäböj och marklyft, två av de gundläggande övningarna då det gäller att börja bygga styrka och uthållighet.
Jag har varit medlem hos Daniel sedan ett par år tillbaka (kostar ingenting) och jag blir lika glad när det droppar in ett nyhetsbrev lite då och då. Alltid nya råd och rön, lättskrivet och anpassat både till killar och tjejer.
Vill du bli bättre så tveka inte en sekund. Hoppa in här och bli ännu mer taggad i att sätta sprutt på kroppen din.
pappa B
Skicka en kommentar