tisdag 1 april 2014

En bortglömd oas på Hisingen, måste besökas

Elisero, Hotel & SPA som inte går av för hackor. Mysigt och en helt fantastiskt liten anläggning perfekt för en romantisk weekend, kill- eller tjejgänget som vill ha det lite mysigt, äta en bit god mat, dricka lite gott och bara koppla av i bastutunnan eller bubbelpolen.
Jag tog en liten rundvandrig där idag och jag kommer att återkomma med lite fler mysiga bilder från den här anläggningar. VD:N Tony Lindström en man av tiden har satsat på högsta tänkbara mysfaktor och jag lovar er tar du med dig den äkta hälften och bokar in dig i rum 3 så kommer livet att blomstar på nytt, den saken är klar. Hela källarvåningen är som gjord för mys. Levande ljus små ledlampor till och med hängandes ner från taken. Har du dagar och nätter att tillbringa i Göteborg så borde du skämmas om du inte bokar in dig här. Varför betala hundratals kronor för plastig miljö när du får lyx i överkant till en bättre slant. Killgänget här finns allt för en trevlig upptakt och tjejgänget kan vältra sig i lyx och mys under en blinakand stjärnhimmer, varför inte i badtunnan uppe på berget.
Företaget som skall ha en kickoff, superplace för att samla ihop och tagga gruppen eller en konferens som kommer att ge mersak långt in på året. Vänta bara jag skall komma igen med massor av mysiga bilder, skall nämligen på en tjejträff på fredag. Ensam gubbe? Givetvis vad trodde ni?
pappa B
Skicka en kommentar