onsdag 20 oktober 2010

...sen lunch och stövlar till "Prinsessan"

Mitt i dessa spökens tidevarv så blir man plötsligt påmind om att man borde äta. Magen kurrar som en bondkatt och det är bara att masa sig ut till kylskåpet och försöka hitta något att stoppa in i ansiktet. Bacon, en säker vinnare, mandelpotatis (vad annars) ett ägg och ett glas med multijucie och saken är klar. Blev lite sent, men vadå, bättre sent än aldrig.

...nyckel i ytterdörren, "Prinsessan" hemma. -Mamma och jag skall köpa stövlar idag? Va? Hur skall hon hinna det, hon jobbar ju så sent. Snäll fader som man är så hoppar man i skorna, tar trollet under armen och så går vi till skoaffären. Det provas, alla de sorter som finns på hyllan. -Tycker du den är bra, pappa, eller den, eller den, eller den, eller...
Vi fick tag i ett par snygga, lagomt långa stövlar som hon själv valde (annars hade de varit för små eller för stora i morgon) Lyckan var fullständig och nu återgår jag till att grubbla över spökerierna...På torsdag skiter jag i världen då testdricker jag Macmyra Special:05 nere i stan..
pappa B

1 kommentar:

pappa B sa...

Bra...fortsätt tjata ni så kanske vi kan spåra lakansfigurerna. Ni måste ju ha färskare minnen ni två småpojkar än jag som drog iväg innan ni knappt börjat skolan Det öär bra att ni triggar spökerna för snart kommer en av dem (förhoppningsvis bägge två) att trilla dit. När jag åkte moppe så var det bara Tord Eliasson (röd Puch) och Olle Wennberg (svart Puch) sen kom det några till men där har en minneslucka uppstått och jag ger mig f-n på att det är där, i minnesluckan, som åtminstone ett av spökerna sitter och flinar.

KAn det kanske vara min namne, tidigare Karlsson nu Herrlin. Flygaren som landat på Västra Strand. HAn har ju lång erfasrenhet av att flyga (det gör spöken med) och han känner till byn. Bernt din berguv, är det du som spökat med mig så åker du på att plocka fram wirrebutlejen nästa gång jag landar där hemma :o)