tisdag 27 mars 2012

Blev en ny supermångdag för gubben...

Jag vidhåller att måndagen är veckans absolut bästa dag. Det är nu det händer, det är nu man planerar för vad som skall hända, i stora drag under resten av veckan. Jag och junior körde ett riktigt tufft pass när han kom hem från skolan och jag blir lika positivt överaskad efter varje pass då han med svetten trillande från sin panna säger; -Pappa jag tycker att detta är så förbaskat roligt! Om han bara hade en aning om hur roligt jag tycker att detta är, att han hänger med och tränar och dessutom ger järnet. Fast namnet vårat förpliktar ju. Dejo, en god vän, supertränad kille skickade med tre BODY hem till junior här om dagen. Vi har lustläst den bägge två och "Prinsessan" har också tjuvtittat i dem. Detta är ett mästerverk från gurun inom svensk kroppsbyggarsport, Ove Rytter. Tidigare var namnet B&K och man har nyligen firat sitt 30-års jubileum. Grattis Ove, och hela staben bakom den här produkten. Hädanefter kommer det att ligga ett nytt nummer i brevlådan hos oss varje månad, var så säker. Massor av tips och goda råd, som även en luggsliten, mindre överviktig gubbe och absolut hans unge starke son kommer att ha nytta av i framtiden. Jag sålde faktiskt mina designade nättröjor åt Ove Rytter en gång i tiden, i samma veva som han startade B&K faktiskt. Men det har han nog glömt för länge sen.

Lunch, måndagen den 26 mars 2012. 
Fick ett telefonsamtal från en gammal god vän i helgen; -Har du slutat äta nu när du försöker bli av med kaggen, frågade han. Nää, varför undrar du det menade jag. Jag äter som bara den fast inte lika mycket och onyttigt svarade jag. -Du har ju slutat lägga upp dina luncher här på bloggen fick jag till svar. Så här kommer gårdagens lunch, en bratwürst, vita bönor lite saltgurka, tomater och en halv röd lök och en klyfta vitlök, finhackade. That´s It!
Nu är klockan snart 9 och jag skall gå en riktigt lång promenad innan jag forslar bort "Prinsessan" och hennes bästis Sara. De har ledigt idag och då måste man göra något annars stannar ju livet. Fullt ös medvetslös är det som gäller för de här två små damerna.
Ikväll väntar ett nytt Challange-pass med Johanna. Jag skall försöka fånga den lilla rackarn på bild så ni kan se hur hon ser ut, hon som håller på att förstärka livet för pappa B. En vass liten sak kan ni tro. Hej på ett tag.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att denna förståndiga Johanna tar tag i dig min Glada kusin!
Då Blir Du kanske lika FRISK som mig ha..Ha..
Nee det lär Du nog inte bli för jag har ju papper på Det...
står ju på vartenda brev jag får Hi..Hi..
Men Bry dig inte om det Vi är ju båda två GLADA prickar.
Men ett tips sluta med sött och salt och ge fasen i alla korvar...
dom bara för Din kropp tjorvar.
Själv äter jag bara 2 gånger om dagen...
bara muskler nu på min mage...
svävar fram nu över äng och hage.
Hälsningar Kusin Börje

pappa B sa...

Två gånger om dagen, ja det är klart att förbränner man inget mer än det som går åt mellan lakanen då behöver man inte äta mer heller. Det är helt perfekt. Korv, det är en del av livet, vet du inte det?

Jag uppskattar att du håller ett öga på mig käre kusin, det är alltid bra att veta att det finns några ute i pereferin. Krama om dalkullan från oss i Gbg.
Besse