tisdag 3 juli 2012

Nytt radiosvammel lyssna på mina tuffa brudar..

Det är inga B-brallisar som ställer upp och promenerar med mig skall ni tro. Nej Porjusjäntorna går inte av för hackor, här är det fullt ös hela vägen från Gällivare och fram till Porjus.
Nu kommer vi att hålla vår Rallarmarschsida öppen under hela året, ända fram till det blir dags igen. Jag hoppas givetvis att alla de 60 som promenerar i åpr tar med sig minst en polare till nästa år och så hoppas vi att våra budskap om den här fantastiska promenaden även når utanför landets gränser. Att resa till Lappland är en sak, att dessutom kunna ta den här promenaden genom Muddus Nationalpark blir som extra grädde på moset.

Nu är alla mina vänner laddade, journalisterna Dan och Lotta, kusinen Börje, alla unga starka tjejer med Lillmarre i spetsen och så resten av alla tuffingar som valt att promenera på lördag. Ni andra får hålla tummarna att ingen björn tar oss och att vi kommer fram till Porjus med hälsan i behåll. Jag kommer att höra av mig, jag lovar
pappa B

2 kommentarer:

Lillmarre sa...

Har gått en del vandringar men denna ser jag verkligen framemot.. =)

pappa B sa...

Jag med, och flera med oss, det är jag helt säker på. Och lyssna på Carola som har sprungit sträckan flera gånger. Hon menar att har man gått en gång så kommer man tillbaka igen.
Hoppas att vi kan dubbla antalet promenerare till nästa år. Kram