söndag 23 september 2012

Ingen konst att träna hårt nr man får kramas..

Det är väl ingen konst att köra stavgång 9,2 k och sedan bränna på en timme på Sportlife när man får en mysig kram av lilla Linnéa ut. En annan av Sportlifes godingar, Linda tog bilden, tack för det. Hon har även lovat mig att visa mig lite hemlisar som jag på grund av hög ålder och viss oträning glömt bort. Detta ser jag fram emot. Hon kommer att assisteras av sin lilla syster ( en brajting till) som behöver lära sig en del (på grund av låg ålder)

Dagens pass gick med andra ord jättebra och snart är gubbaskrället 40 år igen. Har ju ställt in mig på att köra Risveden Terrängen nästa år igen och mitt mål nu är att kunna göra en kilometertid på min 5,8 km bana på 8.30, men det verkar vara ett sjuhelsikes hopp dit ner. Gör jag detta och får fortsätta skava på med hälsan i behåll, då kanske jag kan komma ner på en sluttid runt 2 timmar och 27 minuter. Då skulle jag bli riktigt glad. Då skulle jag förmodligen även kunna gå Rallamaarschens 4,4 mil och kanske komma runt på 9 timmar. Då har jag banne mig slagit två flugor på samma smäll. Här gäller det att träna på allt vad tygeln håller.

Dagens lunch gick också bra. Nötfärs som stekts med finhackad gul lök, grön chili, skånsk grovkornig senap och jordnötssmör. De ni mina vänner det är grejer det. Bondbönor, baby spenat och två små sparrispotatisar. En halv rå gul lök klämde jag till med också när jag ändå var i gång.
Nu är kvinnan och dottera på väg hem så det gäller att skyndsamt vattna blommorna, bära ut soporna och rätta till soffborden inne i rummet. Hej på ett tag!
pappa B

Inga kommentarer: