onsdag 12 mars 2014

Starten har gått, gubbarna är på banan igen...

Nu sätter man spaden i marken. På de nya odlingslotter man iordningställt när man rev de som låg strax bredvid vägen upp mot Lövgärde. Det nya området blomstar som bara den. Duktiga odlare har redan börjar bygga sina Friggebodar och fler och fler land plöjs upp. Övervägande delen av brukarna är invandrare och här grönskade det som bara den under förra hösten. Duktiga "trädgårdsmästare" kunde skörda de flesta sorters grönsaker i sina små land.

Vi stannade och tog en bild på vår premiärpromenad, Ivan den förskräckliga och jag. Dagens promenix blev 5 kilometer och Ivan han gick med sina nya pumpstavar med 9 kg tryck så han hade faktiskt pärlor i pannan när vi kom hem.
hur som helst vi klarade av hela sträckan utan att behöva sätta oss på en stubbe och vila

Här ser ni två pigga 40-talister i god vigör. Glada över att solen börjat skina och värma. Spottar ut viktiga D-vitaminer på de här två gubbarna. Ivan den förskräcklige är brun efter en vecka på Pippholmarna. Men...att döma av omfånget så har han inte rört sig så mycket där nere i värmen, det verkar bara som om det är höger biceps som fått träning, samt arbågen på samma sida.
Nu är vi på banan igen och snart har vi kommit ikapp där vi slutade. Måndag, onsdag och fredag blir det promenader och gym framöver. Den saken är klar.

Jag såg Anton från Schlagerfestivalen på en video idag. Stackars pojke. Kan ingen skriva ut lite salva till honom. Han måste ju ha drabbats av flatlöss då han hela tiden kliar sig mellan benen. Det kan ju inte vara roligt att ha sådana problem och stå på scen?

Grattis Victoria! Dessvärre hinner jag inte upp till huvudstaden för att gratta national Victoria men jag sänder en varm kram och ett grattis härifrån skrubben i alla fall. Hon läser säkert min blog. Jag hade en superfin liten Victoria bland mina modeller här i Göteborg, men hon försvann som en avlöning. Har förmodligen gift sig och fått barn, åker Volvo och dricker hemgjort äpplevin, Grattis i alla fall. Det finns drygt 10.300 som har Victoria som tilltalsnamn. Nu skall jag äta omelett med förbjudna tiger räkor. Sitter som en smäck i nordavind.
pappa B

Inga kommentarer: