torsdag 2 januari 2014

Träningsvärk innan passet var klart...?

Jäklar i min tumstock vilket rejält pass Ivan den förskräcklige och jag genomförde nere på Life i Storås. Hu jeda mig jag fick nästan träningsvärk innan passet var slut. Andra maskiner, fler muskelgrupper och skapliga vikter och tempo gjorde detta till en fantastisk start på det nya året.

För att fira detta enorma pass så drog vi över älven och stoppade i oss en av våra favvosallader. Brödet även om det är nybakat och rykande står vi över.

-Amerikansk sallad- på pizzeria Herkules ute på Hisingen. Helt fantastiskt gott och dessutom fullt med nyttigheter för två gubbar av vår kaliber. En runda för att hitta lite nytt på träningsfronten hos Stadium och våra favoritbrudar på XXL gav inget resultat den här dagen.
Detta brukar vi unna oss när vi känner att vi gjort bra ifrån oss oavsett om det gäller långa snabba promenader eller tunga pass på gymmet.
Nu har 2014 stratat med en rejäl kraftansträngning så det kan bara bli bättre och bättre vad det lider. Känner att detta med gymbyte sitter helt rätt och på måndag drar vi med oss Janne ut bland vikter och maskiner.


Som ni ser så går det strilande vintervädret vidare här i Göteborgsområdet. Paraply, regnställ och riktiga skor är det som gäller om man vi gå något så när torrskodd genom livet. Några isar som tillåter vinterfiske blir det nog inte tal om den här vintern om det inte smäller till av bara tusan nu i januari, då kanske Surtesjön läger sig så "Länsman" och jag kan spatsera ut och försöka få med oss någon abborre hem. Även lilla Frida, numera "kulan" kallad skall ju också med ut och pimpla.

Nu blir det slappa i massagefåtöljen en stund tills kvinnan kommer hem från jobbet. Lite städning efter allt firande och slappande under helgen står öprogrammet och det är ju också en viss form av trän ing, bära ut soporna, tömma/fylla diskmaskinen och så vidare. Ha det tills vi hörs/syns nästa gång
pappa B
Skicka en kommentar